Lancering Hellemond Gift op tijd voor vaderdag

Hellemond Gift Div3Op maandag 15 juni is de Hellemond Gift gelanceerd in Winkelcentrum de Bus. “Op het moment van lanceren is de bon verkrijgbaar bij 11 Helmondse winkeliers in  verschillende wijkwinkelcentra”, benoemd Wim Peters tijdens de lancering. De ontvanger van de Hellemond Gift heeft de mogelijkheid om zijn of haar cadeau bij een groeiend aantal deelnemende winkeliers in Helmond te besteden. “Momenteel kunnen de cadeaubonnen bij 75 winkels, horeca en ondernemers verspreid over Helmond ingeleverd worden, maar wij verwachten snel uit te breiden.”

Prijswinnaars
Tijdens de 50+ beurs maakten de bezoekers kans op het winnen van een mooie prijs; Hellemond Gift bonnen ter waarde van € 100,-. Prijswinnaars zijn Mevrouw A. van Eijk en mevrouw S. Stijkel uit Helmond en mevrouw de Fost uit Beek en Donk waren tijdens de lancering aanwezig om de door hen gewonnen cadeaubonnen in ontvangst te nemen. “Dit initiatief is goed voor Helmond”, aldus mevrouw de Fost. “Ik kom graag in Helmond mijn boodschappen doen. Vanuit Beek en Donk ga ik liever naar Helmond dan naar Eindhoven.”

Op tijd voor vaderdag
De Hellemond Gift is een origineel Vaderdag cadeau. Want of je vader nu een zoetekauw is, liever voor een lekkere fles wijn gaat of geniet van een lekkere vette vis op zijn tijd, met de Hellemond gift zit je nooit verkeerd.
Hellemond Gift cadeaubonnen hebben een waarde van €5,- €7,50. Op de website, www.hellemondgift.nl treft u een (dagelijks groeiend) overzicht van deelnemende winkeliers en verkooppunten. Deze zal de komende tijd nog verder uitbreiden. Het is de opzet van Stichting Hellemond Gift om middels deze cadeaubonnen de Helmondse economie te stimuleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *