Helmondse cadeaubon krijgt vorm

banner Hellemondgift7

Enkele weken geleden is Stichting Hellemond Gift gestart om de Helmondse cadeaubon in het leven te roepen. Het streven is dat deze bon, met de naam Hellemond Gift, vanaf 15 juni verkrijgbaar is voor de consument. Stichting Hellemond Gift is momenteel druk bezig met het werven van winkeliers. Het streven is om per 1 juni 100 deelnemende winkeliers in Helmond te hebben waar u de cadeaubon kunt besteden en één verkooplocatie per winkelcentrum waar u de cadeaubon kunt kopen.

Hellemond Gift
“Tijdens de Bedrijven voor Bedrijven Beurs en de 50+ beurs hebben bedrijven en consumenten kennis kunnen maken met de Hellemond Gift”, aldus Joyce Klumpers. “Wij hebben tijdens de beurzen goed kunnen peilen of er interesse is voor de Hellemond Gift. En dat is er zeker!” vervolgt zij. “Wij zijn zeer tevreden met meer dan 500 adressen van geïnteresseerden en meer dan 50 zakelijke contacten. Voor ons is dit de bevestiging dat deze bedrijven en particulieren graag de Helmondse economie willen ondersteunen. Nu gaan wij verder met het in de markt zetten van de Hellemond Gift.” Omstreeks de introductiedatum van 1 juni maakt iedereen die contactgegevens tijdens de 50+ beurs heeft achtergelaten kans op de eerste Hellemond Giften ter waarde van €100,-.

Deelname
Bent u winkelier of ondernemer gevestigd te Helmond en wilt u deelnemer worden aan de Hellemond Gift, of zou u graag de mogelijkheden bespreken om de Hellemond Gift als relatiegeschenk weg te geven? Neem contact op met Stichting Hellemond Gift via info@hellemondgift.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *