Hellemond Gift vanaf 16 juni verkrijgbaar

Hellemond Gift Div4Yvonne van Mierlo, wethouder Economische zaken, zal op 15 juni de eerste Hellemond Gift in ontvangst nemen. Later die middag zal  Stichting Hellemond Gift de Helmondse cadeaubon officieel lanceren in MijnWinkeltje.eu, gevestigd in winkelcentrum de Bus. Vanaf 16 juni is de cadeaubon te koop bij verschillende winkeliers in de wijkwinkelcentra.  De ontvanger van de Hellemond Gift heeft de mogelijkheid om zijn of haar cadeau bij een groeiend aantal deelnemende winkeliers in Helmond te besteden. Het is de opzet van Stichting Hellemond Gift om middels deze cadeaubonnen de
Helmondse economie te stimuleren.

Prijswinnaars  
Tijdens de 50+ beurs maakten de bezoekers kans op het winnen van een mooie prijs; Hellemond Gift bonnen ter waarde van € 100,-. Prijswinnaars zijn Mevrouw A. van Eijk en mevrouw S. Stijkel uit Helmond en mevrouw de Fost uit Beek en Donk. Zij zijn hierover persoonlijk in kennis gesteld en zullen tijdens de lancering de gewonnen cadeaubonnen in ontvangst nemen.

Cadeaubonnen  
Hellemond Gift cadeaubonnen hebben een waarde van €5,- of €7,50. Op de website, www.hellemondgift.nl treft u een (dagelijks groeiend) overzicht van deelnemende winkeliers en verkooppunten. De Hellemond Gift is een origineel en typisch Helmonds cadeau, geschikt voor heel veel gelegenheden. Mooi vormgegeven, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

 

One thought on “Hellemond Gift vanaf 16 juni verkrijgbaar

  • 27 januari 2016 at 15:34
    Permalink

    Hartelijk dank voor de mooie cadeau bonnen.Ik ben er super blij mee ..

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *