Heel Hellemond Gift!

De Hellemond Gift wordt het (relatie)geschenk van de Helmonder aan de Helmonder. Deze waardebon is ontwikkeld om de bestedingen in Helmond te stimuleren. Stichting Hellemond Gift is momenteel druk bezig met het aanschrijven van winkeliers en het in de markt zetten van dit initiatief. “Wij willen niets en niemand uitsluiten, maar richten ons in de opstartfase op de wijken, ofwel de wijkwinkelcentra”, aldus Wim Peters, voorzitter van de stichting. “Wij zijn daarnaast ook op zoek naar Helmondse bedrijven die, in plaats van de VVV-bon of de fles wijn, de Hellemond Gift cadeau gaan doen aan medewerkers en relaties”.

Daarnaast gaat Stichting Hellemond Gift in de toekomst ook een bijdrage leveren aan de samenwerking en verbinding in Helmond tussen verschillende sectoren. Uit de opbrengst van de verkoop wordt het mogelijk aanvullende projecten te ontwikkelen. Daarmee laat de stichting zien wat Helmond te bieden heeft op gebied van cultuur, onderwijs, sport, natuur, zorg en commercie.

Binnenkort kunt u deze waardebon kopen en uitgeven bij deelnemende winkels in de wijkwinkelcentra. Wilt u in contact komen met de stichting dan kunt u mailen naarinfo@hellemondgift.nl.

2 thoughts on “Heel Hellemond Gift!

 • 23 februari 2016 at 17:36
  Permalink

  Ik wilde vragen moet ik deze Hellemondgift cadeau bonnen iderjaar opnieuw aanvragen. mijn dank.

  Reply
  • 26 juli 2016 at 08:36
   Permalink

   Hallo Martien,

   Mijn excuses voor de late reactie.
   Ik heb namelijk nooit een melding binnen gekregen op je vraag.

   Bonnen kunnen aangevraagd worden info@hellemondgift.nl.
   Als je vraag de mantelzorgwaardering betrefte, deze moet je ieder jaar opnieuw aanvragen via LEVgroep.
   Ook dit jaar zullen wij je over de actie op de hoogte houden.

   Groet,
   Joyce

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *