Hellemond Gift online te koop

De Helmondse cadeaubon is ook online verkrijgbaar.

 

 • Particulier  bestellen:  via e-mail administratie@hellemondgift.nl .
  U krijgt bericht wanneer uw bestelling klaarligt  en af te halen is bij het dichtstbijzijnde verkooppunt van de HellemondGift cadeaubonnen. (altijd bij u in de wijk)
 • Zakelijk bestellen: via e-mail administratie@hellemondgift.nl .
  U kunt uw bestelling door onze koerier op uw bezoekadres laten afleveren.
  (uitsluitend voor bestellingen vanaf € 100,00)

Hellemond Gift voor al uw zakelijke geschenken

Zoekt u een zakelijk relatiegeschenk? Denk dan ook eens aan de Hellemond Gift.
Met de Hellemond Gift geeft u altijd een passend cadeau. De ontvanger heeft namelijk een ruime keuze bij zo’n ruim 150 acceptanten in Helmond.

Hellemond Gift geeft u als;

 • verjaardagscadeau voor uw medewerkers of vrijwilligers;
 • bedankje voor een jubilaris;
 • kerstpakket voor medewerkers;
 • cadeau voor uw zakelijke relaties;
 • vrijwilligers bedankje.

De Hellemond Gift maakt een cadeau kopen makkelijk. Hellemond Gift is het ideale cadeau!

Prijswinnaars Raamactie Hellemond Gift bekend

Iedere lezer van weekkrant De Loop kon meedingen naar een prijs van € 25,- door de pagina grote afdruk met als titel ‘JA, IK WIL‪ HELLEMONDGIFT cadeaubonnen WINNEN’, zichtbaar voor het raam te hangen van 19 t/m 25 oktober.
Afgelopen zondag was het zover. De Stichting Hellemond Gift kon 12 winnaars verblijden met ieder
€ 25,- aan Hellemond Gift Cadeaubonnen. #‎Proficiat‬!
Wij wensen alle prijswinnaars heel veel plezier met hun prijs en vooral met het besteden ervan bij één of meerdere van de aangesloten ondernemers.

 

Lancering Hellemond Gift op tijd voor vaderdag

Hellemond Gift Div3Op maandag 15 juni is de Hellemond Gift gelanceerd in Winkelcentrum de Bus. “Op het moment van lanceren is de bon verkrijgbaar bij 11 Helmondse winkeliers in  verschillende wijkwinkelcentra”, benoemd Wim Peters tijdens de lancering. De ontvanger van de Hellemond Gift heeft de mogelijkheid om zijn of haar cadeau bij een groeiend aantal deelnemende winkeliers in Helmond te besteden. “Momenteel kunnen de cadeaubonnen bij 75 winkels, horeca en ondernemers verspreid over Helmond ingeleverd worden, maar wij verwachten snel uit te breiden.”

Prijswinnaars
Tijdens de 50+ beurs maakten de bezoekers kans op het winnen van een mooie prijs; Hellemond Gift bonnen ter waarde van € 100,-. Prijswinnaars zijn Mevrouw A. van Eijk en mevrouw S. Stijkel uit Helmond en mevrouw de Fost uit Beek en Donk waren tijdens de lancering aanwezig om de door hen gewonnen cadeaubonnen in ontvangst te nemen. “Dit initiatief is goed voor Helmond”, aldus mevrouw de Fost. “Ik kom graag in Helmond mijn boodschappen doen. Vanuit Beek en Donk ga ik liever naar Helmond dan naar Eindhoven.”

Op tijd voor vaderdag
De Hellemond Gift is een origineel Vaderdag cadeau. Want of je vader nu een zoetekauw is, liever voor een lekkere fles wijn gaat of geniet van een lekkere vette vis op zijn tijd, met de Hellemond gift zit je nooit verkeerd.
Hellemond Gift cadeaubonnen hebben een waarde van €5,- €7,50. Op de website, www.hellemondgift.nl treft u een (dagelijks groeiend) overzicht van deelnemende winkeliers en verkooppunten. Deze zal de komende tijd nog verder uitbreiden. Het is de opzet van Stichting Hellemond Gift om middels deze cadeaubonnen de Helmondse economie te stimuleren.

Hellemond Gift vanaf 16 juni verkrijgbaar

Hellemond Gift Div4Yvonne van Mierlo, wethouder Economische zaken, zal op 15 juni de eerste Hellemond Gift in ontvangst nemen. Later die middag zal  Stichting Hellemond Gift de Helmondse cadeaubon officieel lanceren in MijnWinkeltje.eu, gevestigd in winkelcentrum de Bus. Vanaf 16 juni is de cadeaubon te koop bij verschillende winkeliers in de wijkwinkelcentra.  De ontvanger van de Hellemond Gift heeft de mogelijkheid om zijn of haar cadeau bij een groeiend aantal deelnemende winkeliers in Helmond te besteden. Het is de opzet van Stichting Hellemond Gift om middels deze cadeaubonnen de
Helmondse economie te stimuleren.

Prijswinnaars  
Tijdens de 50+ beurs maakten de bezoekers kans op het winnen van een mooie prijs; Hellemond Gift bonnen ter waarde van € 100,-. Prijswinnaars zijn Mevrouw A. van Eijk en mevrouw S. Stijkel uit Helmond en mevrouw de Fost uit Beek en Donk. Zij zijn hierover persoonlijk in kennis gesteld en zullen tijdens de lancering de gewonnen cadeaubonnen in ontvangst nemen.

Cadeaubonnen  
Hellemond Gift cadeaubonnen hebben een waarde van €5,- of €7,50. Op de website, www.hellemondgift.nl treft u een (dagelijks groeiend) overzicht van deelnemende winkeliers en verkooppunten. De Hellemond Gift is een origineel en typisch Helmonds cadeau, geschikt voor heel veel gelegenheden. Mooi vormgegeven, leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

 

Helmondse cadeaubon krijgt vorm

banner Hellemondgift7

Enkele weken geleden is Stichting Hellemond Gift gestart om de Helmondse cadeaubon in het leven te roepen. Het streven is dat deze bon, met de naam Hellemond Gift, vanaf 15 juni verkrijgbaar is voor de consument. Stichting Hellemond Gift is momenteel druk bezig met het werven van winkeliers. Het streven is om per 1 juni 100 deelnemende winkeliers in Helmond te hebben waar u de cadeaubon kunt besteden en één verkooplocatie per winkelcentrum waar u de cadeaubon kunt kopen. Read more

Heel Hellemond Gift!

Heel Hellemond Gift!

De Hellemond Gift wordt het (relatie)geschenk van de Helmonder aan de Helmonder. Deze waardebon is ontwikkeld om de bestedingen in Helmond te stimuleren. Stichting Hellemond Gift is momenteel druk bezig met het aanschrijven van winkeliers en het in de markt zetten van dit initiatief. “Wij willen niets en niemand uitsluiten, maar richten ons in de opstartfase op de wijken, ofwel de wijkwinkelcentra”, aldus Wim Peters, voorzitter van de stichting. “Wij zijn daarnaast ook op zoek naar Helmondse bedrijven die, in plaats van de VVV-bon of de fles wijn, de Hellemond Gift cadeau gaan doen aan medewerkers en relaties”. Read more